zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Vepřové kostky na česneku se slaninou

3,0 Hodnotilo: 1943 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Pro každý den
Náročnost
Snadné
Doba přípravy
50 min.
Počet osob
4 osoby
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

vepřová plec
500 g
cibule
6 ks
slanina
50 g
česnek (na plátky)
50 g
sůl
pepř černý mletý Vitana
kmín mletý Vitana
voda
1,25 l
stroužky česneku (prolisovaný)
3ks
tmavá chlazená jíška Vitana
4 lžíce

PŘÍPRAVA RECEPTU

Do hrnce nalijeme olej, necháme rozpálit. Přidáme cibuli a slaninu nakrájenou na kostky, orestujeme dohněda, dále přidáme maso nakrájené na kostky (ochucené kořením dle uvážení) s česnekem nakrájeným na plátky a opečeme, než se maso zatáhne. Zalijeme vodou a dusíme na mírném ohni doměkka. Ke konci dušení omáčku dochutíme kořením a přidáme česnek prolisovaný. Nakonec zahustíme jíškou a povaříme asi 2 minuty. Podáváme s bramborovým knedlíkem a špenátem.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Vepřové kostky na česneku se slaninou

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT