zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

VEPŘOVÝ BOK SOUS VIDE NA GRILU

3,0 Hodnotilo: 337 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Grilování
Náročnost
Střední
Doba přípravy
 
Počet osob
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

vepřový bok
1 kg
Marináda↓
rýžový ocet
2 lžíce
rýžové víno shaoxing
2 lžíce
Sójová omáčka bez lepku
2 lžíce
Sójová omáčka sladká
2 lžíce
med
2 lžíce
nakrájený oloupaný zázvor
30 g
nakrájenou jarní cibulku
1 ks
nasekané stroužky česneku
2 stroužky
Chilli kousky
Chilli omáčka
Badyán celý
Skořice celá
Anýz celý
 
 

PŘÍPRAVA RECEPTU

Suroviny na marinádu smícháme. Vepřový bok nakrájíme na větší kostky, vložíme do sáčku a zalijeme marinádou. Zavakuujeme a vaříme ve vodní lázni při teplotě 75 stupňů Celsia asi 4 hodiny. Uvařený bůček otřeme od marinády, osušíme a na grilu grilujeme kůží dolů, dokud se kůže nevypeče do křupava.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

VEPŘOVÝ BOK SOUS VIDE NA GRILU

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT