
Polévky
Polévky jsou tradiční součástí české kuchyně. Vařily je naše prababičky, babičky, vaříme je i my. Obliba polévek u nás patří k nejvyšším v Evropě. Nejoblíbenější jsou v Čechách klasické příchutě jako gulášová, hrachová, bramboračka či knedlíčkové polévky. Stále častěji se však neváháme pustit i do modernějších experimentů inspirovaných mezinárodní kuchyní nebo zdravou výživou.
Šéfkuchaři ve Vitaně ve spolupráci se spotřebiteli neustále připravují nové druhy polévek i vylepšují receptury našich tradičních polévek. Polévky musí chutnat českým strávníkům, ale také odpovídat moderním trendům a výživovým doporučením.
Šéfkuchaři ve Vitaně ve spolupráci se spotřebiteli neustále připravují nové druhy polévek i vylepšují receptury našich tradičních polévek. Polévky musí chutnat českým strávníkům, ale také odpovídat moderním trendům a výživovým doporučením.

-
Brokolicová polévka
-
Rajská na výletě v lese
-
Slepičí vývar s nudlemi
-
Rajská polévka
-
Polévka s játrovými knedlíčky
-
Polévka s játrovými knedlíčky a nudlemi
-
Kroupová s uzeným masem
-
Jarní polévka
-
Hrášková polévka s uzeným masem
-
Hrachová polévka se slaninou
-
Hovězí polévka
-
Gulášová svačinová polévka
-
Gulášová pikantní polévka
-
Gulášová polévka
-
Francouzská polévka
-
Dršťková polévka
-
Čočková polévka
-
Bramborová polévka
-
Tomatová krémová polévka s parmezánem
-
Květákový krém s brokolicí
-
Krémová kulajda
-
Krémová polévka s červenou čočkou
-
Poctivá pikantní kuřecí
-
Poctivá polévka se slaninovými knedlíčky
-
Poctivá francouzská slavnostní polévka
-
Poctivá maďarská gulášová polévka
-
Poctivá gulášová polévka
-
Poctivá čočková polévka
-
Poctivá bramboračka s houbami
-
Poctivá zelňačka
-
Poctivá hovězí polévka
-
Poctivá slepičí polévka
-
Poctivá polévka s játrovými knedlíčky
-
Poctivá Houbová polévka
-
Poctivá dvojknedlíčková polévka s játrovými a petrželovými knedlíčky