Naše byšické polévky určitě není třeba představovat. Najdete mezi nimi ty nejoblíbenější chutě klasické české kuchyně, které jsou léty prověřené, jako je lehce pikantní gulášová polévka.
Složení suché směsi:jíška (pšeničná mouka, vepřové sádlo), sušené brambory (mleté,kousky) 22 %, škrob, pšeničná mouka, maltodextrin, sójový hydrolyzát, jedlá sůl, aromata (obsahuje sóju), paprika sladká mletá 3,6%, škvařená slanina 3 %, kvasnicový výtažek, cukr, směs mletého koření (kmín, pepř černý 0,5 %,, paprika pálivá 0,18 %), majoránka 0,5 %, sušená restovaná cibule 0,8 % (řepkový olej), hovězí maso 0,7 %, barviva (E150c, paprikový extrakt), vaječný bílek, česnekový extrakt 0,1 %,cibulový extrakt, řepkový olej, rýžová mouka, pekařské droždí.
Návod k přípravě:
1.Obsah sáčku vsypte do 0,75 litru studené vody a dobře rozmíchejte.
2. Polévku za stálého míchání uveďte do varu a pozvolna vařte 10 minut.