Bez palmového oleje Bez palmového oleje

Poctivé polévky Krémové, které jsou nejenom sametově jemné, ale také plné poctivých surovin a lahodné chuti.

Tomatová krémová polévka s parmezánem – rajčata, špetka koření a parmezán vytvářejí neodolatelnou kombinaci, která potěší každého milovníka středomořské kuchyně.

Uložit do pdf Tisknout
Složení suché směsi: škrob, cukr, rajčatový prášek 13 %, bramborové vločky sušené, tuková báze (glukózový sirup, plně ztužený kokosový tuk, mléčná bílkovina), jedlá sůl, smetana sušená, maltodextrin, aromata (obsahují mléko),
sýrový prášek 1,6 % (vyroben z Parmigiano Reggiano), cibule sušená mletá, máslový prášek, kvasnicový extrakt, směs bylinek, barvivo paprikový extrakt, česnek sušený mletý, bazalka sušená 0,09 %, kyselina citronová, pepř bílý mletý.

Návod k přípravě:

1. Obsah sáčku vsypte do 0,6 litru vody a 0,2 litru mléka a zamíchejte.

2. Polévku za občasného míchání přiveďte k varu a vařte 5 minut

Tomatová krémová polévka s parmezánem