zavřít

MENU

Recepty

  • Nacházíte se:
  • Úvod
  • Recepty
  • Hlavní chod
  • Grilovaná panenka, salát z brambor, fazolky, rajčat a hrubozrnné hořčice
ZPĚT NA Recepty

Grilovaná panenka, salát z brambor, fazolky, rajčat a hrubozrnné hořčice

2,9 Hodnotilo: 2213 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Pro každý den
Náročnost
Střední
Doba přípravy
30 min.
Počet osob
4 osoby
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

vepřová panenka
800 g
koření Gurmánský steak od Vitany
8 g
olivový olej
20 g
vařené brambory
600 g
vařené zelené fazolky
100 g
cherry rajčata
100 g
hrubozrnná hořčice
20 g
sůl
1 g
pepř
0,5 g
 
 

PŘÍPRAVA RECEPTU

Vepřovou panenku potřeme olivovým olejem a okořeníme. Necháme krátce marinovat a poté zprudka opečeme na pánvi po obou stranách. Maso můžeme dopéci v troubě na 120 C přibližně 10 minut. Vařené brambůrky ve slupce smícháme s vařenými fazolkami, rajčaty a dochutíme hořčicí, olivovým olejem, solí a pepřem. Salát můžeme podávat vlažný s opečeným masem.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Grilovaná panenka, salát z brambor, fazolky, rajčat a hrubozrnné hořčice

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT