Budete potřebovat

vepřová panenka 800 g
koření Gurmánský steak od Vitany 8 g
olivový olej 20 g
vařené brambory 600 g
vařené zelené fazolky 100 g
cherry rajčata 100 g
hrubozrnná hořčice 20 g
sůl 1 g
pepř 0,5 g

Příprava receptu

Vepřovou panenku potřeme olivovým olejem a okořeníme. Necháme krátce marinovat a poté zprudka opečeme na pánvi po obou stranách. Maso můžeme dopéci v troubě na 120 C přibližně 10 minut. Vařené brambůrky ve slupce smícháme s vařenými fazolkami, rajčaty a dochutíme hořčicí, olivovým olejem, solí a pepřem. Salát můžeme podávat vlažný s opečeným masem.
Uložit do pdf Tisknout

Produkty k receptu

Gurmánský STEAK Gurmánský STEAK