Gurmánský STEAK
Směs pestrých exotických pepřů, česneku a šalvěje se hodí i na kuřecí maso.
Gurmánské koření je jedinečná hrubě mletá směs koření s nízkým podílem krystalické soli.
- dodá výraznou, a přitom vyváženou chuť
- krásně provoní jídlo
- udělá z vašich pokrmů potěšení i pro oči
- vhodné pro přípravu pokrmů na grilu, v troubě nebo na pánvi
Složení:
Jedlá sůl max.40%, česnek sušený drcený 24%, pepř černý drcený 10%, cibule sušená drcená, pepř zelený drcený 7% , pepř červený drcený 3%, paprika červená sušená drcená, šalvěj mletá 2%.
Může obsahovat stopy sezamu, hořčice, celeru, mléka.
Jedlá sůl max.40%, česnek sušený drcený 24%, pepř černý drcený 10%, cibule sušená drcená, pepř zelený drcený 7% , pepř červený drcený 3%, paprika červená sušená drcená, šalvěj mletá 2%.
Může obsahovat stopy sezamu, hořčice, celeru, mléka.
-
Příprava
Návod k přípravě
1. plátky masa potřeme olejem a posypeme kořením
2. necháme odležet při pokojové teplově 10–30 min3. takto připravené maso pozvolna připravujeme na středně rozpálené pánvi nebo grilu
Související recepty
-
Grilovaná panenka, salát z brambor, fazolky, rajčat a hrubozrnné hořčice
- Hlavní chod
- 30 min.
- Střední
Vepřovou panenku potřeme olivovým olejem a okořeníme. Necháme krátce marinovat a poté zprudka opečem...
-
Grilovaný hovězí steak, pečená cuketa a paprika, brambor
- Hlavní chod
- 40 min.
- Střední
Hovězí steak vyndáme z lednice a necháme ho minimálně jednu hodinu temperovat. Za tuto dobu nám tepl...
-
Hovězí burger se sýrem Brie, brusinkovou omáčkou a salátem
- Hlavní chod
- 20 min.
- Snadné
Recepty připravené ve spolupráci s šéfkuchařem Lukášem Limprechtem. Z okořeněného masa vytvarujeme b...