zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Pečené papriky plněné parmazánem

2,9 Hodnotilo: 1099 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Pro každý den
Náročnost
Snadné
Doba přípravy
20 min.
Počet osob
4 osoby
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

Na sklenici s klipsem o objemu 500 ml:
středne velkou červenou kapii
1
jalapeño papričky
5
zelenou a červenou chilli papričku
1
bílou cibuli
1
stroužky česneku
zelených oliv
2 lžíce
strouhaného parmazánu
4 lžíce
kajenského pepře
1 lžičku
koření na grilovanou zeleninu
2 lžíce
sladké papriky
1 lžičku
panenského olivového oleje
150 ml

PŘÍPRAVA RECEPTU

Troubu rozpalte na 150 stupňů. Papriky si očistěte a zbavte jadřinců, jalapeño papričky nechte tak, jak jsou, ostatní papriky pokrájejte na plátky. Cibuli si oloupejte a nakrájejte na kolečka. Česnek oloupejte a nechte jej vcelku. Parmazán smíchejte s trochou olivového oleje a kajenského pepře. Naplňte jím papriky ne úplně po okraj. Všechnu zeleninu vkládejte na plech (nezapomeňte na česnek), zasypte griovací směsí a zakápněte olivovým olejem. Takto pčte zeleninu, dokud zcela nezměkne a nezhnědne. Vyndejte z trouby a nechte zchladnout. Poté si nasekejte olivy. Vkládejte střídavě do sklenice s olivami, nakonec zalijte olejem asi 2 cm pod okraj. Zaklapněte, pečlivě uzavřete a uchovávejte v lednici, maximálně 3 týdny.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Pečené papriky plněné parmazánem

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT