zavřít

MENU

PRODUKTY

ZPĚT NA Produkty

Rýže Basmati sypaná

  • 20 min
  • 4 porce
  • 430 gramů
Nazývaná takové královnou rýží. Pěstuje se na úpatí Himalájí. Druhy rýže a země původu které se mohou označovat jako Basmati jsou přesně daný.
  • Příprava
    Návod k přípravě

    Jeden díl rýže Basmati propláchneme a vsypeme do jednoho a půl dílu osolené vody. Přiklopíme pokličkou a přivedeme do varu. Zmírníme teplotu na minimum, ponecháme pod pokličkou dokud se voda nevyvaří (cca 12 - 15 minut). Odstavíme z vařiče, rýži jemně prokypříme a necháme chvíli odstát. Takto upravená rýže Basmati je krásně voňavá, chutná a nelepí se.

Související produkty

  • RÝŽE KULATOZRNNÁ SYPANÁ

    Přílohy - Rýže

    • 20 min
    • 8 porce
    • 900 gramů
    ZOBRAZIT
  • RÝŽE LOUPANÁ VE VARNÝCH SÁČCÍCH

    Přílohy - Rýže

    • 25 min
    • 4 porce
    • 400 gramů
    ZOBRAZIT
  • RÝŽE ARBORIO SYPANÁ

    Přílohy - Rýže

    • 20 min
    • 4 porce
    • 450 gramů
    ZOBRAZIT
  • RÝŽE JASMÍNOVÁ VE VARNÝCH SÁČCÍCH

    Přílohy - Rýže

    • 10 min
    • 4 porce
    • 480 gramů
    ZOBRAZIT
  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

Rýže Basmati sypaná

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT