zavřít

MENU

PRODUKTY

ZPĚT NA Produkty

Rýže Jasmínová sypaná

  • 20 min
  • 4 porce
  • 450 gramů
Jasmínová rýže může být hrdě označována za královnu thajské kuchyně, neboť je tamní nejoblíbenější surovinou. Má dlouhá, lehce průsvitná zrnka s příjemnou ořechovou chutí a lepivou konzistencí a při vaření voní po jasmínových květech. Právě díky své lepivé konzistenci je jasmínová rýže ideální pro přípravu nejrůznějších pilafů, nákypů, salátů a sladkých dezertů. Můžete ji samozřejmě připravit i jako přílohu (nejlépe k jídlům čínské kuchyně), jen musíte mít na paměti, že se jasmínová rýže nikdy nebude sypat. Její chuť je velmi charakteristická, ale jemná, takže nepřebíjí chuť ostatních ingrediencí.


  • Příprava
    Návod k přípravě

    Nejprve rýži propláchněte ve vlažné vodě. Potom dejte do hrnce 2 díly vody a 1 díl rýže. Přiveďte k varu a dále vařte pod pokličkou mírným varem cca 15 minut. Po této době už by měla být všechna voda vyvařená. Rýži ještě nechte chvíli odpočinout a před podáváním ji nakypřete.

Související produkty

  • RÝŽE LOUPANÁ SYPANÁ

    Přílohy - Rýže

    • 20 min
    • 8 porce
    • 900 gramů
    ZOBRAZIT
  • RÝŽE JASMÍNOVÁ SYPANÁ

    Přílohy - Rýže

    • 20 min
    • 8 porce
    • 905 gramů
    ZOBRAZIT
  • RÝŽE LOUPANÁ SYPANÁ

    Přílohy - Rýže

    • 20 min
    • 4 porce
    • 445 gramů
    ZOBRAZIT
  • RÝŽE PARBOILED SYPANÁ

    Přílohy - Rýže

    • 20 min
    • 8 porce
    • 910 gramů
    ZOBRAZIT
  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

Rýže Jasmínová sypaná

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT