Naše Vitana Grunt pastovité polévky jsou plné chuti. Jsou připravovány a míchány pozvolně za tepla, a proto je jejich chuť a vůně tolik intenzivní. Z praktické vaničky vyjmete polévku lžící snadno a beze zbytku. Vaření s nimi tak bude vždy radostí. Zkuste třeba tradiční českou kulajdu ve větší, čtyřporcové, variantě.
Složení pasty: pšeničná mouka, sádlo, řepkový olej, jedlá sůl, škrob, suš. smetana, aromata (obsahují vejce, mléko, celer) cukr, houby (žampión zahradní 1 %, hřib smrkový 0,9 %), sojový hydrolyzát, cibule mletá 1,3 %, kyselina citrónová, suš. máslo , antioxidant rozmarýnový extrakt, pažitka, celer mletý, kopr 0,1 %, bílý pepř mletý 0,05 %, směs koření.
Návod k přípravě:
0,7 litru vody a 0,3 litru mléka vlijte do hrnce, přiveďte k varu.
2. Přidejte pastu z vaničky a za stálého míchání vařte 8 minut.