Naše Vitana Grunt pastovité polévky jsou plné chuti. Jsou připravovány a míchány pozvolně za tepla, a proto je jejich chuť a vůně tolik intenzivní. Z praktické vaničky vyjmete polévku lžící snadno a beze zbytku. Vaření s nimi tak bude vždy radostí. Zkuste třeba hříbkovou polévku ve větší, čtyřporcové, variantě.
Složení pasty: pšeničná mouka, sádlo, řepkový olej, glukózový sirup, jedlá sůl, škrob, aromata (obsahují lepek, sóju, mléko, celer, vejce), kokosový olej, houby celé a mleté (hřiby 1,6 %, žampióny 0,5 %) restovaná cibule, cukr, škvařená vepřová slanina, zahušťovadlo xantan, antioxidant rozmarýnový extrakt, mléčná bílkovina, směs koření, pažitka 0,1%, kmín mletý 0,1%, barvivo beta-karoten.
Návod k přípravě:
0,7 litru vody a 0,3 litru mléka vlijte do hrnce, přiveďte k varu.
Přidejte pastu z vaničky a za stálého míchání vařte 8 minut.