Naše byšické polévky určitě není třeba představovat. Najdete mezi nimi ty nejoblíbenější chutě klasické české kuchyně, které jsou léty prověřené, třeba jako hrachová polévka se slaninou.
Složení suché směsi:
sušený předvařený hrách mletý 62 %, kukuřičný škrob, jedlá sůl, sušený sójový hydrolyzát, škvařená vepřová slanina 4 %, kukuřičný maltodextrin, sušený hrášek mletý 2,8 %, aromata (obsahuje sóju), sušené bramborové vločky, cukr, sušená cibule mletá 1 %, majoránka 0,1 %, česnekový extrakt, pepř černý mletý.
Návod k přípravě:
1.Obsah sáčku vsypte do 0,75 litru studené vody a dobře rozmíchejte.
2.Polévku za stálého míchání uveďte do varu a pozvolna vařte 5 minut.
