Naše tekuté marinády zaručí skvělou chuť připravovaného masa při každé grilovačce. Jak už název napovídá, marinádu Žebírka využijete nejlépe při pečení nebo grilování všech druhů žebírek, ale nebojte se ji vyzkoušet i na další druhy mas, kterým dodá lehce pikantní a uzenou chuť.
Složení: voda, jedlá sů 11,1%, vinný ocet, cukr, směs koření (chilli paprika 0,2%, pepř černý 0,8%, paprika sladká), aromata, jablečný koncentrát, sójová omáčka (sójový hydrolyzát, víno, švestky, jablka, barvivo E150d, sušený rajčatový protlak, látky zvýrazňující chuť a vůni E 621, E627, E631, kvasnicový výtažek, směs koření, česnekový extrakt), řepkový olej, zahušťovadla (modifikovaný bramborový škrob, xanthan), aroma tekuté kouřové, barvivo paprika oleoresin, rozmarýn mletý 0,1%, konzervanty (sorban draselný, benzoan sodný).
Návod k přípravě:
Obsah sáčku vlijte do misky. Přidejte 600 g masa a promíchejte tak, aby marináda maso rovnoměrně pokryla. Nechte odležet nejméně 2 hodiny v chladu.
Pro silnější a bohatší chuť marinujte déle.