zavřít

MENU

PRODUKTY

ZPĚT NA Produkty

Kypřicí prášek do pečiva

  • 13 gramů

Kypřicí prášek přidáváme do třeného, křehkého a piškotového těsta, dále pak do perníku, palačinek apod. Těsta zpracováváme rychle, aby prášek působil až po vložení do trouby.

Složení suché směsi: kypřicí látky difosforečnan disodný a hydrogenuhličitan sodný, pšeničná mouka (obsahuje lepek).

Může obsahovat stopy mléka a vajec.

Související recepty

  • Dort s tvarohem, ovocem a želatinou

    • Dezerty
    • 30 min.
    • Snadné

    Troubu si rozehřejte na 175 ˚C a formu na dort o průměru 22 cm si vymažte máslem a vysypte polohrubo...

    ZOBRAZIT
  • Velikonoční muffiny

    • Dezerty
    • 60 min.
    • Střední

    Příprava receptu (1. část):Vejce a všechen cukr dáme šlehat (nedošleháme), a poté přimícháme mouku, ...

    ZOBRAZIT
  • Lehké jablečné košíčky

    • Dezerty
    • 45 min.
    • Snadné

    Ušleháme si sníh z vaječných bílků. Máslo utřeme s cukrem a žloutky do pěny, přidáme mouku s práškem...

    ZOBRAZIT
  • Vánoční lízátka

    • Dezerty
    • min.
    • Snadné

    Změklé máslo utřeme s cukrem do pěny, přidáme vejce a pořádně promícháme. Ručně přimícháme prosátou ...

    ZOBRAZIT

Související produkty

  • POTAHOVACÍ HMOTA S MANDLOVOU PŘÍCHUTÍ

    Pečení - Pomocníci na pečení

    • 1 min
    • 0 porce
    • 210 gramů
    ZOBRAZIT
  • KYPŘICÍ PRÁŠEK DO PEČIVA

    Pečení - Pomocníci na pečení

    • 0 min
    • 0 porce
    • 13 gramů
    ZOBRAZIT
  • STAROČESKÉ SYPÁNÍ

    Pečení - Pomocníci na pečení

    • 0 min
    • 0 porce
    • 35 gramů
    ZOBRAZIT
  • ŽELÍRUJÍCÍ LÁTKA AGAR

    Pečení - Pomocníci na pečení

    • 0 min
    • 0 porce
    • 4 gramů
    ZOBRAZIT
  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

Kypřicí prášek do pečiva

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT