zavřít

MENU

PRODUKTY

ZPĚT NA Produkty

Jalovec celý

  • 18 gramů
Jalovec má slabě hořkou, pikantní chuť, která zanechává v ústech lehce palčivý pocit. Jako koření se používají zralé modrohnědé plody s příjemně pryskyřičnou vůní a hořkosladkým aroma. Vhodné jsou k výrobě alkoholických nápojů, ginu a borovičky. Jalovec je nejlepší v kombinaci s česnekem a aromatickými bylinkami, jako je majoránka a rozmarýn. Používá se především do marinád, k nakládání zvěřiny, na skopové, svíčkovou, do omáček a slaných nálevů. Vynikající „divokou” chuť dodá také guláši.
Zajímavosti o jalovci naleznete v encyklopedii koření vseokoreni.cz

Související recepty

  • Kuře na divoko

    • Hlavní chod
    • 80 min.
    • Snadné

    V pekáči či hrnci vhodném do trouby opečeme na oleji neosolená kuřecí stehna. Přidáme cibuli nakráje...

    ZOBRAZIT

Související produkty

  • PAPRIKA PÁLIVÁ MLETÁ

    Koření - Jednodruhové

    • 0 min
    • 0 porce
    • 23 gramů
    ZOBRAZIT
  • BOBKOVÝ LIST CELÝ

    Koření - Jednodruhové

    • 0 min
    • 0 porce
    • 3 gramů
    ZOBRAZIT
  • KMÍN MLETÝ

    Koření - Jednodruhové

    • 0 min
    • 0 porce
    • 28 gramů
    ZOBRAZIT
  • CIBULE SUŠENÁ

    Koření - Jednodruhové

    • 0 min
    • 0 porce
    • 20 gramů
    ZOBRAZIT
  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

Jalovec celý

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT